Hos LumenLight ApS har vi med mere end 20 års erfaring et omfattende kendskab til branchen – og vores portefølje rummer alt fra belysning i hestestalde, byggepladser, restauranter, hoteller og meget mere.

Innovative og klassiske løsninger

Som belysningsvirksomhed fokuserer vi på de innovative såvel som de uundgåelige klassiske løsninger. Vi finder produkter og udvikler belysningsløsninger til det danske marked, løfter produktansvaret og servicerer med back-to-back information og kyndig vejledning.

Med vores solide erfaring følger en gennemgående forståelse for hele værdikæden fra produktudvikling over kontraktforhandling til levering. Vi ved, hvilke krav især de danske grossister har til produktkvalitet, ansvar, dokumentation og support.

Grossistens bedste ven

Vores team finder produkter og udvikler belysningsløsninger til det danske marked, løfter produktansvaret og servicerer med back-to-back information og kyndig vejledning om produkter og anvendelsesmuligheder.

Rådgivning og kundeservice

Vi fokuserer på hele værdikæden og loyalitet er altid prioriteret. Hos LumenLight sætter vi ind ved at fokusere på professionel rådgivning og høj grad af kundeservice. Relationerne til kunder og leverandører er vigtige for os!

Solid erfaring

Vi har opbygget solid erfaring med hele værdikæden fra produktudvikling over kontraktforhandling til levering. Og vi ved, hvilke krav især de danske grossister har til produktkvalitet, ansvar, dokumentation og support. En erfaring, som kommer vores samarbejdspartnere og kunder til gode.

Vi har et strategisk og fast samarbejde med de førende grossister i Danmark – og derfor kalder vi os selv for grossistens bedste ven.

Se vores produkter

Hovedparten af vores produktsortiment skal du som installatør købe gennem din grossist, men vi oplyser altid gerne nærmere om de enkelte produkter.

Har du brug for vejledning eller rådgivning?

Er du bygherre, arkitekt, indretningsekspert eller andet – og har brug for vejledning eller rådgivning om specialprodukter til netop dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 3150 8280 eller sales@lumenlight.dk.

Vi finder altid en løsning!