Tøjbutikken By Melgaard og Tasja & Silas tager kampen op mod stigende online-salg og corona-nedlukning ved at vælge indbydende belysning, der skal få kunderne ind i butikken

LumenLight har hjulpet tøjbutikken i Skottegårdens Butikscenter i Kastrup med at finde en belysningsløsning, der er indbydende, varm og hyggelig – og som samtidig præsenterer tøjet, så man får lyst til at mærke kvaliteten.

Selve indretningen og designet med møbler og inventar er elementer i den samlede oplevelse. Men for at få den helt rigtige stemning frem, er det faktisk belysningen, der er afgørende, fortæller Rikke Melgaard, der er indehaver af By Melgaard.

Den fysiske butik blev indrettet med dæmpbare Vento LED-spots i loftet og med skinnesystemet Vento, der let og fleksibelt kan flyttes alt efter hvilken effekt, man ønsker i butikken.

Vi oplever en stigende interesse for at indtænke belysningen tidligere i designfasen. Derfor er vi leverandør af løsninger, hvor butikkerne kan få belysningen tonet i flere farver og et utal af varmenuancer, så man får lige det udtryk, man ønsker.

Skal vi hjælpe dig med dit lysprojekt?

Har du brug for vejledning eller rådgivning om specialprodukter til netop dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 26208878 eller sales@lumenlight.dk.