JT EL-PRO på Fyn bruger LumenLight LED-strips, når firmaet skal etablere korrekt og sikker belysning på byggepladsen

Vores samarbejde med el-installatør Tue Braas fra JT EL-PRO tager udgangspunkt i etablering af indendørs belysning på byggepladser. Ved flere større opgaver har firmaet benyttet vores LIT230 til at lyse rummene op.

LED-strips slår de traditionelle armaturer på alle parametre. Vi vælger aldrig andet nu. Det giver bedre lys, det er nemt at sætte op og tilpasse, det er robust, og det tåler vand. Det er dyrere end traditionelle armaturer, men det er nærmest 100 gange hurtigere at sætte op, så de penge er hurtigt tjent hjem igen, fortæller Tue Braas.

JT EL-PRO har blandt andet brugt belysningen på en renoveringsopgave i Rødovre og til et nybyggeri i Gartnerbyen i Odense. LED-strips er uhyre robuste og tåler vand og blive stødt til. Og så kræver LED-strips langt færre samlinger end armaturer. På 50 meter LED-strips skal du kun bruge én tilslutning.

LED-strips på en byggeplads øger med den gode og klare belysning sikkerheden og arbejdsmiljøet, er fleksibel og har et lavt strømforbrug. Vi oplever en stigende efterspørgsel på løsninger som LIT230, der kan skabe et sikkert arbejdsmiljø.

Skal vi hjælpe dig med dit lysprojekt?

Har du brug for vejledning eller rådgivning om specialprodukter til netop dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 26208878 eller sales@lumenlight.dk.